Родовото проклятие

Проклятията, като наследство, венец на безбрачие, нещастие в семейството, безплодност в семейството и живота като реализация, вредност от неизпълними желания, синдром за месианство в политика, обществен и личен живот … За тези тайнственн, загадъчни явления нашите предци се знае от векове. Само че, може би, са наричани по друг начин, но отношението към тях през цялото време е било особено.

В наши дни нещата не са се променили много, някои вярват в тези неща, други не. Но всички безусловно се съгласяват с факта, че понякога в семейството и извън него се случват толкова странни и необясними събития, които не могат да се обяснят със стечение на обстоятелства или случайност.

Примери за родови проклятия има много, но най-често типичните случаи на семейни проклятия изглеждат така: живота на всеки човек, имащ тежка съдба, завършила трагично или пък се е преобърнал живота му, а после в следващите поколения винаги се появява някой, който по някакъв начин «копира» съдбата на свой предшественик — извършва убийство (самоубийство), не може да създаде семейство, става душевноболен. Защо се случва това? Психолози и магьосници по-различен начин
обясняват този феномен.

Проклятие или дар?

По мнение на психолозите всеки род на практика се характеризира с повтарящи се закономерности в поведението на един или много хора от поколение в поколение. Само че, в определени случаи, на това се обръща внимание, а в други, дори не се забелязва.По специално, родовото проклятие не е нищо друго, освен семейна история за неуспехите на член или членове на едно семейство от разни поколения в различни сфери на живота ( в бита, при изпълнение на определен вид работа.) Например: Дядо Иван съветва своя внук Василий да се откаже да отиде в големия град, защото, когато той е бил млад не е успял там, а след това и неговият баща е бил жестоко измамен от градските жители и затова той не съветва сина си да повтори грешката.

Родовите проклятия създават определен светоглед във всички членове на семейството. От една страна, това може да бъде митична забрана за извършване на определен вид дейност, а от друга — легенда за успех и късмет в друга сфера на живота. Така, дядо Иван разказвал на своя внук Василий: «В нашият род кравите се развиват добре, а конете постоянно умират, това е проклятие, срещу моя прадядо от циганин, проклел конете».

Да се отървете от родово проклятие наистина е трудно. И когато внукът на Василий все пак поискал да развъжда коне, той наистина често ще се проваля.Но това явление се обяснява достатъчно лесно в психоанализата: ако по-рано в семейството са избягвали да развъждат коне, то информационно необходимия опит за стартиране липсва. Добавете към това и страхът от неуспех, който е задължителен за всички членове на семейство с родово проклетия и високото напрежение от един човек, който въпреки страха си и липсата на опит, се опитва да действа. Неуспехите са неизбежни в такива случаи, така и се раждат истински легенди за страшни родови проклятие

Грешките при младия внук на Василий започват само защото той се насочва към отглеждане на коне, въпреки, че семейството му се занимава с крави. Ето че конете умират един след друг по необясними причини.

Най-ярък пример за родово проклятие може да се нарече дар за изцеление. От една страна, той наистина е дар, способност да се помогне на хората, чрез лечебни умения, които се предават от поколение на поколение. От друга страна, истинско проклятие, наказание за притежаващия на такива мистични таланти, които страдат, защото той действа и мисли по различен начин от хората около него.

Феноменът на дара за изцеление, очевидно, датира още от легендите в древна Гърция до Херон – богът на изцелението. Херон имал рана, язва, която му причинявала големи страдания, а също така служила и като източник на мъдрост и разбиране на страданието на другите. На практика във всички култури, лечителствотое е и прекрасен подарък, но и болезнено проклятие. В Алтайската култура лечители шамани, само облекчавали болките при специфични заболявания, но когато се допитвали до духовете можели да добият чудодейна сила.

Една древна легенда не е загубила своето значение и в наше време. Не трябва да забравяме факта, че днес много “хора в бели престилки, не само се радват на своята работа, но в особено трудни моменти по различни причини, проклинайки избора си на професия, която е свързана с много проблеми: хроничен недостиг на време, постоянно умора, стрес и финансови затруднения. Защото често, връщайки се у дома късно през нощта с невероятна умора, обобщават изминалия ден: “Днес работих като че, някой ме е проклел!”

Тест за родово проклятие

За да определите, в някаква степен, тежи ли над вас печата на родово проклятие, ще ви помогне този малък тест:

• имате ли в рода случаи на шизофрении, епилепсии и други психически разтройства;
• имате ли в рода шестопръсти хора;
• имате ли в рода болни от алкохолизъм и наркомания;
• имате ли в рода няколко случаи на мъртвородени;
• имате ли в рода самоубийци;
• имате ли в рода хора, които не доживяват до 50 години;
• имате роднини, които не могат да се измъкнат от нищетата и мизерията;
• имате в рода много случаи на вдовство;
• двама или трима ваши роднини страдат от безплодие;
• има много случаи на самотници
• има удавници;
• не познавате свои предшественици до седмо коляно;
• има онкологично болни.
• ваши роднини, са се отрекли от родния дом (“Кракът ми няма да стъпи в твоя дом!”) или от всеки друга (“Ти вече не си ми син!”);

Ако сте отговорили утвърдително на повече от три въпроса — проклятие има; и колкото повече положителни отговори имате, толкова по-силна е тази енергетическа болест, поразила корените на вашето родово дърво.

Махнете се, думи заклети!

Потомствени магьосници имат друго виждане за родовото проклятие. Според тях това е съдбата на отрицателни знаци. Душите се въплъщават в рамките на определен род. Нашият мозък – хранилище на генетичната информация, ако нямаше тази способност, то след всеки път, когато човек би трябвало да се връща към каменната брадва и откриването на огъня. Само по някаква причина ние сме склонни да вярваме, че ако сме наследили от своите баби и дядовци, дори цвета на очите, той не наследяваме родовата памет на неговите непристойни лудории. А сметката трябва да се плаща. Вие тях, съвсем естествено, не ги помните, но това не променя факта си остава фак, за извършените нарушения от някои от предците на рода, не се е случило.

За да се отървете от проклятието може да стане чрез специален ритуал. За да направите това, първо, трябва да изберете добър лечител. Ако не можете да намерите истински майстори, тъй като те са рядкост, можете да се опитате да облекчите живота си самостоятелно. Ритуалите са много.

Така, ето един от тях, по залез слънце в деня угасващата Луна, намиращи се близо до къщата на човека, който ви е проклел, като гледате към прозореца на дома му, трябва да изречете тези думи: “Да не отида, аз раб Божий (вашето име), в тази къща, където на враговете очите са лоши. Отсега нататък и вовеки срещу мен лоша дума да не изрекат, враговете да си вземат проклятието. Амин! Освен това, стореното лошо се усложнява и от емоционална реакция на роднините на тези хора, които са били обидени погрешно. Тази вредна смес се прехвърля на родовата памет и е семейно проклятие.

Проклятието, според магьосниците, може да се почувства. У прокълнатия човек се наблюдава енергиен разрив, което води до раздразнителност, слабост, нарушения на функциите на вътрешните органи, понижена производителност, загуба на интерес към живота. В допълнение, много от жертвите на проклятието често прибягват към самоубийство.
След завръщането си у дома, измийте добре ръцете си със сапун и вода на течаща вода. Изсушете ги над пламъка на восъчна свещ, четейки запаметената молитва. След процедурата е добре да вземете молитвен талисман, амулет, поглъщащ отрицателната енергия, но най-добрата защита, това е позитивно мислене, чиста съвест и добро сърце. Три пъти плювни над лявото рамо, концентрирай погледа на известния ви прозорец и тихо шепнете: “Идете, уточнява се клетвена дума, при брат ти дявола. Господ е съдия на всички, не аз, раба (вашето име). Амин. Амин. Амин.

Аз трябва да кажа, че в едно и магьосници и психолози са на едно мнение: за премахването на всички негативи, най- важното е умението да прощаваме. В крайна сметка, добрите и симпатични хора рядко са прокълнати. Така че, ако са ви проклели и проклятието е “останало”, виновни сте самите вие..

www.htpp://iskamdaznam.com

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme