Пророчеството за трите дни тъмнина

childrensoffatima_resized

Един доклад от НАСА и ЕКА изтъква, че най-голямата слънчева буря от 50 години ще бъде през 2012 – 2013 година. Тя може да се отрази на телекомуникациите и електрониката. Последната голяма слънчева буря е била през 1958 г. и е била причина полярното сияние да се вижда дори и в Мексико.

Според прогнозата направена от екип, ръководен от Mausumi Dikpati от Националния център за атмосферни изследвания (NCAR съкращение на английски език), “Следващия цикъл на слънчевите петна ще бъде от 30 до 50% по-интензивен от последния.”

Учените сега смятат, че един слънчев максимум на интензивност, би могъл сериозно да навреди на сателитите, електрическите мрежи, мрежи на мобилни телефони, GPS системи и други модерни технологии.

Пророчеството, което е най-често повтаряно за нашето време – трите дни на тъмнина. Това се преплита със слънчева буря, тайните на Фатима, календара на маите и други очаквания от този зловещ момент, чиято кулминация изглежда ще бъде през 2012 година.

В продължение на 3 дни Земята ще потъне в дълбок сън 72 часа, в очакване на Новото Слънце.

21.12.2012 дата, която маите определят като крайна точка и началото на Нов Галактически цикъл. Време на Безвремие, което умира и се преражда, денят и нощта се сливат, за да дадат път на преобразуване на съзнанието и раждането на новото космическо начало. Новото слънце.

Дългата сметка от 5 200 години завършва, Хунаб Ку – центъра на галактиката ще изпрати своя лъч към Земята. Слънчевата система се приближава към екватора на Млечният път, сблъсъкът ни с космическите частици е неизбежен.

Да хвърлим един поглед към планетарната библиотека: Маите ни канят да погледнем в света на бъдещето – със своите изчисления те отразяват един свят, който все още не е дошъл.

Намираме се в точка, от която ще се обърнем на 360 градуса, за да видим тайните на знанието, безкрайните океани на познанието на тези, които разкриват линията на времето. Време за размисъл от гледна точка на еволюцията, епизод в който трябва да се откажем от страданието, желанието за власт и алчността.

Време е да се запитаме, какви събития ще съпровождат тази трансформация. Как тя ще се отрази на планетата Земя? Съществува едно пророчество, което е еднакво за всички континенти, религии и епохи. То включва виждането на Маите, Хопите, Католиците, различни култури и религии по земята и известни личности като Нострадамус и Распутин. Тази статия събира и изследва различни видения, предчувствия и езотерични тайни около това пророчество.

Да видим какво казват различните култури по света, Европа, Африка и Америка, мъдреци, пророци предупреждават човечеството за космическо явление, което ще промени реалността, която се смята, че неизменна.

Пророчеството на Девата от Фатима

Една от най-известните прояви на това космическо събитие е пророкувано от Девата от Фатима в нейните три тайни, които разкриват: За 3 дни земята ще почернее, три-четвърти от населението ще умре.

В Португалия има едно място, наречено Фатима, което е било обитавано от мистериозните рицари – тамплиери. По-късно Богородица от Фатима се явила на три деца и разкрила три тайни – наречени “тайните на Фатима”. Католическата църква наскоро разкри третата тайна, тайно пророчеството, където се споменава това, че земята за известно време ще остане без светлина – 72 часа в тъмнина, “Фатима” говори също за датата, когато това явление може да се случи:

1. След папа Пий VI, ще дойдат още 12 папи и ще дойде краят на папството. (Папа Йоан Павел II бе дванадесетият папа 12°)

2. Папата, който го предхожда (11°), ще заема това място за кратко време. (Папа Йоан Павел I продължи само 1 месец.)

3. 12-ти ще има дълго папството папа (Йоан Павел II е бил 27 години в папството, 1978-2005. Това е третото най-дълго в историята на папство.)

4. Наследника на Йоан Павел II, ще доведе до революция католическата Църква.

“Сатана управлява в света, създава омраза и раздор навсякъде. Хората произвеждат смъртоносни оръжия, които ще разсипят света за минути, половината от човечеството ще бъде унищожено, войната ще започне срещу Рим, ще има конфликти между религиозните ордени. Бог ще позволи на всички природни феномени, градушка, студ, вода, огън, наводнения, земетресения, тежко време, ужасни бедствия и изключително студени зими, те ще довършат Земята. Тези неща по някакъв начин ще се случат в близост от 2000 г.”

“Бъдете милостиви към най-близките си, когато е необходимо. Онези, които не се обичат един друг, както моя син ги обича, някои от тях, може да оцелеят, но ще умрат, милиони от тях ще изгубят живота си за секунди.”

“Един мъж, който е на висока позиция ще бъде уведомен за това. Той ще бъде причината за войната. Една могъща армада ще мине през Европа и тогава ядрената война ще започне.”

“Тази война ще унищожи всичко, тъмнината ще падне на земята за 72 часа (три дни). Само една трета от човечеството ще оцелеят тези 72 часа мрак и ужас. След това добрите хора ще заживеят в една нова ера. В много студена нощ, 10 минути преди полунощ, голямо земетресение ще разтърси земята в продължение на 8 часа.”

“У дома, затворете вратите и прозорците и не говорете с никой, който не от дома ви. Не гледайте навън, не бъдете любопитни, защото това е гнева на Господа. Палете свещи благословени, защото за три дни няма друга светлина да светне. Движението на Земята ще бъде толкова силно, че ще премести оста си (23 до 20 градуса) След това тя ще се върне отново към нормалното си положение. Абсолютна и пълна несигурност ще обхване цялата Земя. Всичките зли духове ще бъдат разпуснати, ще причинят големи щети на душите, които не искат да чуят това послание на предупреждение и на онези, които не искат да се разкаят.”

Различни пророци тълкуват сънища и видения. Разказват и предупреждават  онези, които ги слушат.

– Преди слънцето да се скрие, ще видите една червена светлина в небето

– Червеникаво-оранжев облак

– Една комета ще премине през небето, червена светлина ще отразява

– Една гръмотевична буря ще покаже началото на пророчеството – Земята ще се тресе в началото на това загадъчно събитие

– Хапещ вятър и студ ще предхождат 72 часа тъмнина и само огънят ще осветява мрака на нощта без видим край

– Вратата между световете ще престане да съществува. “Скрити същностти” ще се появяват на светлина в тъмнината. Еволюцията ще вземе живота на онези, които се страхуват и препъват в паника.

Един свещеник, който пожелал да остане анонимен направил сборник от пророчества, които са направени от набожни католици и монахини:

Maria Julia Jahenny (1850-1941)

maria_julia_resized

“Ще дойдат три дни на голяма тъмнина. Само благословени свещи ще светят в тъмнината. Една свещ ще продължи да свети три дни. През тези три дни демоните ще се появяват ужасяващи и отвратителни, а във въздуха ще звучат страшни богохулства. “Един кръвно-червен облак, пробива небето. Земята ще се разклаща из основите си. Морето ще пръска пяна и вълни по Земята. Три четвърти от човечеството ще загине. Кризата изведнъж ще дойде върху целия свят и всички ще бъдат наказани. “

Sor Elena Aiello

sor_elena_resized

Италианска монахиня, получила видение на 16 април 1954 г., през Свещен петък: Облаци с лъчите на огъня, и буря от огън ще премине по целия свят. Ще бъде най-страшната напаст, от всички известни ни в историята. Тя ще продължи седемдесет часа

 

Ana Maria Taigi (1769-1837)

ana_maria_resized

“Бог ще изпрати две наказания: първото под форма на война, революции и опасности, произтичащи от земята, второто – изпратено от Небето. Ще дойде върху земята пълна тъмнина, която ще продължи три дни и три нощи. Нищо няма да се вижда, въздухът ще стане смрадлив и вреден не само за враговете на религията. През трите дни на тъмнина изкуствена светлина, ще бъде невъзможна. Само благословените свещи ще горят. Вярващите трябва да си стоят по домовете си и да се молят на Бога за милост. По време на тази универсална тъмнина нечестивите ще загинат по лицето на земята, с изключение на няколко, които ще се променят”. В друго видение, тя видяла. “Земята в пламъци, потъват множество сгради. Земята и небето изглежда в агония. Милиони хора ще умрат , някои от войни, други от сблъсъци помежду си, милиони ще умрат по време на трите дни тъмнина. След като пречисти света, църквата си и изкорени всички плевели, Нашият Господ ще направи чудно прераждане. “

San Gaspar de Bufalo (1786-1836)

san_gaspar_resized

Основател на Мисионерите на скъпоценната кръв: “Тези, които оцелеят през трите дни на мрак и ужас, ще бъдат сами на земята. Не е виждано подобно нещо, след потопа.”

 

 

 

 

Sor Maria de Jesus Crucificado (1878)

sor-maria-de_resized

Монахиня от ордена на Кармелитките: “По време на трите дни тъмнина, хората отдадени на извратен начин на живот ще загинат, така че ще оцелее само една четвърт от човечеството.”

 

 

 

 

 

Padre Bernardo Maria Clausi (1849)

От Ордена на Минимите: “Този бич ще се усети по целия свят и ще бъде толкова ужасно, че всеки един от онези, които оцелеят ще смята, че е единствен останал , и всички ще съжаляват. … Но преди това злото толкова ще е прогресирало по земята, ще изглежда, че демоните са излезли от ада. И когато ръката на човек не може повече, и всичко изглежда загубено, Бог ще сложи ръката си и ще оправи нещата за едно мигване на окото ”

Sor Maria Adalfune (1814)

maria-adalfune_resized

Последователка на Св. Августин, предложила да се жертва за спасението на грешниците. Исус й разкрил в нощта на 13 май 1849: “Аз вече не мога да спася света от ужасното наказание. Тогава всички ще вдигнат ръцете си към мен и ще извикат: “Mилост”. Не бой се, няма да се изоставя от църквата в тези дни. Аз ще се притека на помощ.” (Господ й показал зверствата, в онези дни… и презрението към свещеното.) “Свещениците – продължил Исус – да не смесват човешката наука с Учението ми, трябва да се откажат от суетата. “

Мадоната от Ла Салетте

Богородица се явила на две деца на 19 септември 1846 г., каза им една тайна. Това е публикувано с разрешение на епископа на Лече. През 1922 г. излиза в своята цялост от Ватикана. “Бог ще накаже света по начин, който никога не е виждал преди… Никой не може да избяга. …Църквите ще бъдат затворени и осквернени, свещениците и вярващите ще бъдат обект на лов …Книгите на злото ще изобилстват. Много свещеници ще се отклонят от истинската вяра, а дори и епископи. Дяволът ще има свои църкви, ще Му се поклоним. Царството на материализъм, атеизъм и всякакви пороци. …Изглежда, че Бог е забравил човечеството. Всичко ще изглежда загубено. Тогава Исус Христос, в акт на Неговата справедливост и Неговата велика милост към добрите, ще заповяда на своите ангели всички врагове да бъдат убити. Ще падне огън от небето. Слънцето ще се помрачи. “Гонителите на Църквата, хората отдадени на греха ще загинат и земята ще прилича на пустиня.”

Isabel Canori-Mora (1774-1825)

Францисканска стигматичка починала в святост. Тя видяла ужасни наказания, които заплашват човечеството, което се приближава до кулминацията на своя бунт срещу Бога. “Онези, които всеки ден с гордост и дързост, тъпчат светата религия и Божия закон. Те използват думите на Свещеното Писание и на Евангелието, извращават тяхното истинско значение в помощ на своите зли намерения.” За друго свое видение, тя казва: “Навсякъде се вижда, че цари несправедливост, измама, разврат. Свещениците презират светия Божи закон. Виждам как небето се покрива с черни облаци, надига се огромен ураган. Като наказанието на горделивите, онези които безбожно се опитват да разрушат Църквата из основите й, ще позволи Бог на силите на мрака да напуснат ямите на ада.” Един легион от демони се втурва по земята… унищожава къщи и дворци, …и жестока смърт на тълпа от бунтовници. “Слугата на Бога видя всички тези чудовища в най-ужасни фигури излизат от предверията на ада и унищожават всички места, където се върши светотатство и обиждат Бога. Следа не остава от тях. “

Anna Catherina Emmerich (1774-1824)

anna-catherina_resized

Известни германска стигматичка. От ордена на Августинците. Тя е получила раните Христови, приела големи страдания за спасяване на другите, предложила се на Бог като изкупителна жертва за недостатъците и греховете на хората. “Аз видях Църквата на Сан Педро и огромно количество от хора, работещи за нейното събаряне, но видях и други, които я поправяха. Рушителите си взимаха големи парчета, те бяха предимно сектанти и отстъпници. Видях с ужас, че сред тях има католически свещеници …видях Папата да се моли, заобиколен от измамни приятели, които често правеха точно обратното на това, което той казваше. Беше за съжаление. Петдесет или шейсет години преди 2000-та година ще бъде пуснат Сатаната за известно време. В ожесточени боеве, с ескадрили на небесните духове, Свети Михаил ще защитава Църквата срещу нападения на света. Върху църквата се появи висока светла жена, Мария, която разпростираше дрехата си от лъчисто злато. В Църквата ще има помирение. Почувствах блясък и един вид по-висш живот в цялата природа и във хората свята радост, сякаш бяха близо до раждането на Господа. Братя, това наистина бе ужасно, но ако Бог е решил да го разкрие …,трябва да се направи публично!”

Venerable Madre del Bour

madre-del-bour_resized

“Ангелите – отмъстители не очакват повече от един сигнал, за да наранят земята. Наказване и правосъдието, но ще има милост и добрите ще бъдат спасени, ще има ужасна криза. Господ вижда, че яростно търсене на удоволствия цари на земята, скандали, поквара и лукс …Ако в Евангелието се счита за грях само един поглед или желание, по какъв ужасен начин ще бъде наказана корупцията на морала, която е неизбежен резултат при тези злоупотреби? Наказание: Господ ще въздаде на нас по различни начини: безредици, бедствия, пролята кръв. Въпреки това, тези дни ще се съкратят в полза на праведните “

Santa Brigida (1303-1373)

“Четиридесет години преди 2000 г., дяволът ще бъде пуснат за известно време да изкушава хората. Когато всичко изглежда изгубено, самия Бог, неочаквано, ще сложи край на всяко зло. Сигнал за тези събития ще бъде: Когато свещеници са напуснали светия навик и се обличат като обикновените хора, жените се обличат като мъже и мъжете като жените “.

San Answlmo ( XIII век)

“Горко на вас, град на тепетата (Рим), когато буквата К е аплодирана зад стените ви! Тогава падението ви идва, вашите ръководители ще бъдат унищожени. Защото сте разгневили Всемогъщия с престъпления и хули, ще загинете в поражение и кръв. Предупредете ги, че ще дойде време на религиозна отпуснатост и бедствия, каквито не е имало никога до сега. По онова време жените ще се обличат като мъже и ще се държат своеволно и жестоко, а мъжете ще се обличат като жени. Но Бог ще очисти и възстанови всичко наоколо, и мъката ще стане радост. “

San Juan Bosco (1850-1886)

san-juan-bosko_resized

“Италия ще бъде хвърлена в отчаяние. Франция ще бъде наказана. Рим ще бъде унищожен. Папата ще трябва да бяга. Ще бъде ужасна борба между светлината и тъмнината. Накрая ще изгрее слънцето прекрасно. Земята ще е обгорена, много хора ще са изчезнали. Папата се връща. Това ще бъде край на греха.”

 

 

San Pío X, Papa

pio-papa_resized

По време на едно заседание той станал много блед и отнесен. След време обяснил на секретаря си ” Имах визия за бъдещето за един Папа, който бяга от Ватикана, върху трупа на кардиналите си.”

 

 

 

 

 

La Venerable Maria de Agreda – монахиня

maria-de-agreda_resized

Божият гняв бавно напредва към отмъщение, но забавянето на наказанието ще бъде несравнимо голямо, като компенсация. (Този път се подготвя тотално изчистване на безчестните.) В някой послания се виждат скандалите, които предизвикват свещениците. И накрая ще има един урок за много свещеници, които мислят, че “всичко е наред и няма причина да се алармират хора”. “Ще загинат много хора поради липса на знание. Тъй като, ти свещенико, отхвърли знанието, аз ще отхвърля теб от моето свещеничеството, хората са такива, каквито са свещениците им “.

Распутин – пророк

rasputin_resized

В продължение на три дни, слънцето ще изчезне от небето, и за тридесет дни мъгла от дим и скръб ще направи от земята сив саван. Човекът като бясно куче ще се скита в това море от отчаяние, животът му – една агония, а единствената му надежда ще е смъртта.

 

 

 

Индианците хопи

indianec_resizedВ тяхната култура са предавали пророчествата устно от поколение на поколение. Хопите предсказват появата на четвъртата ера на човечеството, но преди това ще е необходимо да се премине през пречистването.

 

 

 

 

 

От: Бис.БГ

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme