Десет пророчества на Сатаната

 

satana-3_resized

От XVI век в тайните подземия на Ватикана се пазят древни таблички, на които е гравирана историята на последната битка между Доброто и Злото. Вледеняващи събития са длъжни да сложат край на нашия свят и да станат прелюдия на възцаряването на Дявола. За предначертанията в тези таблички е решено да се разкаже през 2001 г., когато трябвало всички да са убедени, че край на света няма да има. Но папа Йоан Павел II по някакви причини забранил да се прави това и на делото отново е бил даден ход.

Музея на Луцифер

В предверието на третото хилядолетие на християнската ера са се появили много предсказания за бъдещия край на света. Едни прорицатели го назначавали през 1999 г., но когато нищо не се случило, започнали да преместват фаталната дата в бъдещето. Отначало в първото десетилетие на XXI век, а след това по-нататък и по-нататък. Същината на историята за края на света, както е известно, е в това, че след завземането на властта на земята от Антихриста ще се състои решаваща битка между силите на Светлината и Тъмнината, след която на нашата планета в края на краищата ще се възцари царството Божие. Това, че трябва да се случи именно така, за искрените вярващи е неизменна истина. Не им е ясен само въпроса: кога ще се случат указаните събития.

Но в миналия век към теолозите на християнската доктрина се присъединили последователи на различни езотерични учения. Сред тях най-пълно описание на решаващата битка между силите на Светлината и Тъмнината отбелязва „Учението на живата етика“ (Агни Йога), излязло изпод перото на Елена Рьорих. Още приживе много езотерици наричали Елена Рьорих живата Махатма.

Съгласно откровенията на Рьорих (според думите и в резултат на общуването и с Висшите духове на Земята), решаващата битка между силите на Доброто със Сатаната ще стане в началото на третото хилядолетие в небесата над Алтай, а именно – над планината Белая. След толкова явно указание на мястото на Пришествието на Войнството на Силите на Светлината и бъдещата поява на Знамението на Мира, последователите на Елена Рьорих са готови за среща с Висшия Свят и са въздигнали планината Белая в ранг на светиня и я почитат с особени ритуали.

Но за разлика от езотериците, изгубилите вяра хора имат много въпроси относно битка между силите на Доброто със Сатаната. Започвайки с това, действително ли съществува Сатаната, който ще възкачи Антихриста на световния престол и по този начин ще положи началото на мрачния период в живота на човечеството. Достатъчно убедителен отговор на този и много други въпроси може да се намери в музея на Луцифер във Ватикана. Музеят е бил създаден с благословията на папа Пий XI през 1933 г. в подземията на църквата „Светото мъченическо сърце“. Според твърденията на единадесетия директор на тайния музей Стефано Мецофанти, целта на създаването на този толкова жесток културно-исторически паметник не е да се обнародват машинациите на Дявола, а само да се покажат възможностите му.

С благословията на римския папа в музея са изложени стотици доказателства, доказващи, че Сатаната… действително броди по света. „Предметите в този музей несъмнено са свидетелства за интригите на Нечистия“, — казва пазителя на музея отец Исмаро Бенедикти. — „Църквата ги приема като конкретни доказателства за съществуването на Дявола. Ние не ги публикуваме и не говорим за тях, но ги пазим, за да покажем на какво е способен Дявола“.

В музея, например, има молитвеник, принадлежал на млада италианка, която умряла от ужас през нощта на 1578 г., когато и се появил Сатаната. Книгата, която изпуснала от страх, е прогорена на тези места, до които се е докоснала ръката на Принца на тъмнината. Друг експонат — роклята на френската графиня Сибила де Меркер, срещнала Дявола в безлюдния двор на собствения си замък през 1357 г. Платът на роклята е прогорен там, където се е докосвала ръката. В музея има плочи с пророчества, изработени от черен оникс, които съгласно проведените изследвания, са на не по-малко от 10 000 години. Казват, че в тях ясно са указани много, едва ли не всички беди, които очакват човешката цивилизация.

Кървавият договор на Хитлер

Не по-малко зловещ експонат в тайния музей на Ватикана е и „Кървавият договор на Хитлер“. Този необикновен документ е бил открит от немски монаси през 1946 г. в стар сандък, който чисто случайно (а може би не?) изнесли от горящ дом в покрайнините на Берлин. Записите са силно повредени, но все пак могат да се прочетат.

След подробното изучаване на текста група експерти от Ватикана стига до извода, че документът действително е договор, който Адолф Хитлер е сключил със самия Сатана. Контрактът е датиран на 30 април 1932 г. и подписан с кръв от двете страни. Съгласно него, Дяволът предоставя на Хитлер практически неограничена власт с условието, че той ще я използва за зло. В замяна Хитлер обещава да даде на Сатаната душата си в негово владение точно след 13 години. И така, 1932+13=1945 г.

Четирима ватикански експерта изучили документа и стигнали до мнението, че подписа на фюрера под договора е истински, характерен за документите, подписани от него през 1930-те години. Но най-любопитното е друго: подписът на Сатаната също съвпада с този, който стои на други подобни договори с владиката на ада. А такива в различните архиви, особено църковните, са доста.

Според мнението на ватиканските историци, договора на фюрера с владиката на ада помага да се разреши загадката, по какъв начин Шикългрубер е успял да стане върховен управител на Германия. Съдете сами: до 1932 г. Хитлер е бил просто неудачник. Изгонили го от висшата школа, след това два пъти се провалил на изпитите в Академията на изкуствата. Лежал дори в затвора. Но през 1932 г. Съдбата му рязко се променя. Буквално излита на политическия Олимп и през януари 1933 г. вече управлява Германия. Според ватиканските експерти, това може да се обясни само със съюза със Сатаната. А на 30 април 1945 г. — точно след 13 години фюрера се разплаща с живота си.

Така обикновено действа Принца на тъмнината, казва пазителя на музея отец Исмаро Бенедикти. Сатаната избира неудачник, измъчван от честолюбие и жажда за светски удоволствия и обещава да изпълни всичките му желания. Резултатът от този сговор са множество беди за околните и пълна катастрофа за този, който се е продал на обещанията му. Съдбата на Хитлер напълно се вмества в тази схема.

Плътта на Демона

Още една интересна находка, станала по-късно експонат на тайния музей във Ватикана, е плът от мумия, открита на 21 януари 1997 г. „Според археолозите, — обяснява отец Стефано Мецофанти, – тази мумия, намерена под руините на стара църква в столицата на Мексико, не е напълно човешка. Има основания да се предполага, че съхранените останки принадлежат на самия Демон!“

Строежът на мумията всъщност малко прилича на нормален човек: в съществото ясно са изразени рога и кучешки зъби. Плюс това на шията на мумията висял меден медальон. Както твърдят пазителите на музея, това доказва, че Сатаната се е вселил в човек по взаимно съгласие. „Това е една от най-невероятните находки в наше време – заявява професор И.Теранова след завършването на огледа на останките.- Ние получихме свидетелство за това, че Сатаната действително е съществувал в плът“.

На учените не е известно как мумията, открита в прост каменен саркофаг под олтара, е попаднала в католическата църква „Свети Антоний“. Професор И. Теранова след огледа на останките стига до извода, че възрастта им е на не по-малко от 600 години. Удивително е, че мумията се е съхранила толкова добре: ясно се виждат много детайли от лицето, например дългите, почти женски ресници. Изучаването на черепа на мумията показало, че рогата и кучешките зъби на съществото са се появили вече в зряла възраст. „Всичко говори за резки и болезнени физически изменения, — казва професор Теранова. – Ние предполагаме, че в началото този човек е водил напълно нормален начин на живот, но примерно на възраст 25 години в него се е вселил Сатаната“. Сега учените се опитват да прочетат надписа на медальона, висящ на шията на мумията. Според експертите има предположение, че медальонът е някакъв окултен предмет, с помощта на който Сатаната се вселява в доброволеца или в нищо неподозиращата жертва.

Но находката в Мексико съвсем не е първото доказателство, че Дяволът е приемал човешки облик. В края на 1995 г. в индиански погребения близо до Уайт ривър (щата Южна Дакота, САЩ) била открита рогата мумия. На индианския Сатана му провървяло по-малко отколкото на мексиканския. Той е бил измъчван до смърт от воините сиу.

Съгласно каноните на християнството, Господ Бог има само едно физическо въплъщение – Исус Назаретянина, но Сатаната в човешката история се е появявал в плът стотици пъти. Останките, открити в Южна Дакота, се датират към началото на XVIII век, т. е. те са на около 300 години. „Нашата мумия е с триста години по-стара, – отбелязва Теранова. – Ако интервала между телесните въплъщения не се промени, то следващата поява на Сатаната следва да се очаква в началото на третото хилядолетие“.

Музея на Сатаната, намиращ се в църквата „Светото мъченическо сърце“ много рядко се посещава от свещенослужители или високопоставени туристи защото съществуването му се пази в тайна. Освен това, самият Сатана не само броди по света, Той възнамерява да промени сценария за края на Света, замислен от Бога. В крайна сметка за това говорят текстовете в табличките, за които беше споменато по-горе.

Предсказанията на Падналия Ангел

„Тези ужасни пророчества се пазели от седем печата през 1566 година, когато ги предал на Ватикана отрекъл се от убежденията си сатанист, – разказва доктор Пол Морет от Вашингтон. – И ето, чак сега виждат светлина. Пророчествата на Сатаната най-общо съвпадат с предсказанията, съдържащи се в Библията, но с една важна разлика. В Библията ние откриваме указание, че след периода на невероятни сътресения, страдания и борби Доброто все пак ще победи Злото и ще доведе до установяването на земята на Царството Божие. В предсказанията на Сатаната звучи противоположно твърдение. След ужасяващи поредици от нещастия и страшни епидемии, световни войни и невиждан терор, Злото ще победи Доброто. Сатаната ще установи на земята ад и ще я управлява вечно“.

Според ватиканските експерти пророчествата, запечатани върху табличките, са десет и пет от тях вече са се сбъднали! Именно това станало причина за мълчанието на Ватикана по повод съществуването на табличките преди изтичането на 1999 година. Другите пет предсказания на главния злодей е трябвало да се изпълнят до 2000 година, но това не се е случило. Няма рязко изменение на хода на събитията, което може да се обясни с победата на Силите на Светлината, уверени са експертите на Ватикана.

Но да се върнем към предсказанията на Нечистия, пазещи се в музея на Луцифер. „Прорицанията включват в себе си, в частност, указание за плановете на Сатаната да хвърли християнския свят в пълни безредици по време на кръстоносните походи, каквито (както ние всички знаем) действително е имало – казва доктор Морет. – В тях също така се съдържат указания за Първата и Втората световни войни и идването на власт на слугите на силите на злото – Адолф Хитлер и Йосиф Сталин. Не по-малко драматични се оказват предсказанията относно това, че свободният свят ще рухне под тежестта на епидемиите от наркомания, разюздан секс и всеобщ упадък на морала. В пророчествата на Сатаната също така се съдържа указание за сериозни изменения в облика на самата Земя, започвайки със серии безпрецедентни земетресения и вулканични избухвания, които и геолозите потвърждават, започват в края на 80-те години на ХХ век. И всички тези ужаси се ограничават до 1999-2000 г.“.

Коментарите са излишни – всичко, което се е касаело до нашето време в пророчествата на Сатаната, се оказва блъф. Но това съвсем не означава, че следва да се забравят. Всички ужаси могат да се осъществят, но в много по-късно време. Сатана неведнъж е грешал със сроковете на реализация на плановете си, но никога не е прекратявал опитите да ги реализира отново и отново, предупреждават ватиканските историци.

Неудачите на Дявола

Според доктор Морета, към неудачните прогнози на Дявола, като провалил се пророк в голям мащаб може да се прибавят несбъдналите се откровения на няколко десетки лъжепророци. Така, началото на края на света е обявен през 1990 г., а завършването на процеса трябвало да бъде през 2003 г. Според други данни, това е трябвало да стане в периода 1996-1998 г.

Още повече прогнози касаели отначало 1999-та, а сега 2012 г. Но ако се погледне на проблема глобално, то ще се изясни, че за хиляди години писмена история човечеството са го плашили с край на света стотици и стотици пъти! Да назовем датите само на най-известните пророчества. И така, краят на света трябва да бъде през: 900 г. от н.е., през 1000, 1666, 1900, 1910, 1992, 1993, 1994, 1996, 1998, 1999, 2000, 2002, 2003, 2012, 2017, 2029, 3797… Нима така до безкрайност?

От: Бис.БГ

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme