Мъж твърди, че е открил изчезналия през 2014-та малайзийски Боинг

boing-2018_resized

Повечето хора най-вероятно са забравили за изчезналия през 2014 година малайзийски Боинг, но инженер на име Питър Макмеън твърди, че е открил останките на самолета.

Четири години след мистериозното изчезване на самолета все още няма официално становище за това какво се случи с 239 пасажери. Издирването им е прекратено, а те са обявени за мъртви.

Австралийският инженер Питър Макменън вярва, че е успял да намери отговор на тази загадка. С помощта на карта от Google Earth той е установил, че отломки от самолета се намира на 22.5 километра северно от остров Мавриций.

Точно този участък не бе проучен преди години, когато се издирваха останките от малайзийския самолет.

Макмеън споделя и че липсата на опит за изваждането на самолета от водите на Южнокитайско море не е случаен. Ако самолетът се появи, ще стане ясно, че не е паднал в следствие на инцидент.

Инженерът смята, че се укриват причините, довели до изчезването на малайзийския Боинг.

Не искат самолетът да бъде намерен, защото по него има следи от куршуми, а това ще доведе до много въпроси, споделя австралиецът.

Една от версиите е, че пилот камикадзе е свалил самолета, но пък радарите не отчитат контролирано падане. Най-разпространената конспиративна теория е, че полет МН370 е свален по време на военни учения, като американо-тайландските войници са го свалили случайно.

Източник: sanovnik.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme