Седмичен хороскоп за периода от 9 до 15 април – ТЕЛЕЦ Силен късмет, РАК Шанс за делова стабилизация

horoskop-april-2018_resizedОвните да се ориентират към партньорство, а Телците успяват, защото разполагат със силен късмет. За Близнаците условията са нестабилни, а Раците са облагодетелствани с шанс за стабилизация. Лъвът да вярва в шанса си, а Девите да отстранят колебанията си.

Условията за успеха на Везните са надеждни, а Скорпионите са напрегнати и конфликтни. Представителите на Стрелец ще се заемат с изоставени задачи. Козирозите работят за утвърждаване на позициите си. Водолеите са под емоционално напрежение, а Рибите разполагат с реален шанс за сполука.

Седмичен хороскоп ОВЕН

Етап за основаване на партньорство

Не се оставяйте да ви манипулират заради желанието ви да спечелите бързи пари. Звездните фактори подчертават, че предстоящият седмичен период е благоприятен за сключване на съглашения и партньорства за съвместна делова дейност. Така ще гарантирате напредъка си и ще се защитите от атаките на конкурентите и противниците от деловите среди. Петък и събота са ползотворни. Неделя също, но е малко по-напрегната. Понеделник идва с пречки, а вторник е сполучлив. Сряда ви носи промени, а четвъртък успехи.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Силен късмет

Събрали сте сили, повярвали сте в тях и ще продължите да вървите уверено напред. Съдбата ще облагодетелства представителите на Телец и ще ги надари със силен късмет през седемдневието. Ще постигнете добри печалби чрез други хора. Най-характерното е, че късметът ви ще работи усилено и условията за постигане на целите ще са ярко благоприятни. Петък е доста благоприятен, а уикендът е нервен и напрегнат. В понеделник сте пасивни, а вторник ви носи късмет. Сряда ще ви радва с очакван успех, а четвъртък ще е мъчителен.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

В условията на нестабилна ситуация

За повечето от вас времето ще минава бързо и често ще се чувствате напрегнати и отегчени. Голяма част от Близнаците са на път да преодолеят постоянно присъстващата в живота им двойнственост. Това може да се постигне единствено чрез волеви усилия, които за момента наистина трябва да приложите, защото се намирате във важен етап. Ситуацията около вас едва ли може да се определи като стабилна. Петък и уикендът са нервни, а тази тенденция за мнозина продължава и през следващите два дни. Сряда и четвъртък ще бъдат по-благоприятни.

Седмичен хороскоп РАК

Шанс за делова стабилизация

С удвоени сили ще работите, за да приключите започнатите задачи и да се подготвите за предизвикателството, което стои пред вас. Седмицата е твърде благоприятна за вашата делова реализация от гледна точка на парични печалби и успешно осъществени нови начинания. Астрологичната ви интерпретация за седмицата дава ярки указания за мощен волеви израз, чрез който ще достигнете до реализация на целите си. Петък е успешен, а уикендът и понеделник ще са доста нервни и напрегнати. Във вторник се очертава шанс за стабилизация. Сряда е по-добра, а четвъртък обещава промяна.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Вярвайте в шанса си

С достатъчен мотив ще подходите към конкретна задача, така щото да постигнете максимума при изпълнението й, та дори и това да ви лиши от друга придобивка. Особено важно е да вярвате във шанса и възможностите си относно постигането на целите в една или друга социална сфера. Отмина една голяма част от етап на напрежение. С бързи крачки се приближавате към края му, който ще настъпи със завършването на календарния месец. Петък е чудесен и реализирате целите си. Повече неудобства носи уикенда и следващите делнични дни до сряда включително. Четвъртък разкрива по-добър шанс.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Отстранете колебанията

По-добре от вас никой не може да се организира, подхождайки прагматично и отговорно към задачите си. В делови план новият седмичен период гарантира добри възможности за реализация, но мнозина от Девите са разколебани за решителни действия и по-често позициите им са колебливи вместо да са непоклатими. Истина е, че в момента около вас цари неяснота, която по никакъв начин не може да ви амбицира за конкретни действия по целите. Петък е променлив, събота е трудна, а неделя е по-добра. Следващите три дни са успешни, а четвъртък ще бъде тежък.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Надеждни възможности

Прагматично и без да губите времето си в празни приказки ще работите по приключване на проектите си. За вас тази седмица разкрива надеждни възможности за осъществяване на проектите ви. В личен план шансът ви е по-изразителен. По отношение на деловите инициативи възникват дребни пречки, отстраняването на които ще ви струва известно време и нерви, но ще ги преодолеете без особени затруднения. Петък и неделя са благоприятни, а неделя ще е по-напрегната. През делниците внимавайте! Дните носят доста напрежение. Владейте нервите си!

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Напрегната и конфликтна седмица

За много от вас седмицата ще се свързна с промяна, на работното място или в друга посока. Тази седмица ще премине в условията на конкурентна борба с много напрежение и конфликти в партньорските среди. Необходимо е внимателно движение напред. Не са малко онези Скорпиони, на които се налага да формулират целите си преди да влизат в конкурентни битки. Петък преминава в активност, а уикендът е благоприятен. Нервният понеделник ще е последван от по-добрия вторник, а нервната сряда ще е много успешна за активните. Нервен ще е и четвъртък.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Изпълнение на изостанали цели

Очаквани финансови приходи ще подобрят самочувствието и настроението на Стрелците. През тази седмица на Стрелците ще се наложи да са по-отговорни относно решенията, които в даден момент са взели, а впоследствие са отлагали дълго време изпълнението им. Осъществяването на тези процеси ще ви струва не малко усилия, но едва ли ще имате възможност отново да отложите подетите задачи. Петък и събота са много напрегнати, а неделя е хубава и успешна. Делниците също носят проблеми и кавги, но и реализация на определените цели.

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Утвърждаване на позициите

Непредвидени задачи и възникващи проблеми ще решавате в движение, поради важността и отзвука, който биха имали върху вас. Новата седмица е благоприятна за реализация в материалната сфера и за укрепване на личните позиции. Съвместните действия с хората от служебния или приятелския кръг са за предпочитане пред индивидуалните. Сега се намирате в период, който определено не позволява пълно разгръщане на личния потенциал. Петък е обикновен и с нищо незабележителен. Събота носи промени, а неделя е хубава. Силно напрегнат и неприятен ще е понеделник. Останалите са успешни.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Силно емоционално напрежение

Станете инициативни и с желание за действия. Така ще си осигурите повече възможности и по-добри доходи. Промените, валидни за Водолеите през предстоящия период оказват най-мощно въздействие на вътрешен план и в едни случаи разрушават емоционалния уют, а в други събуждат силни разочарования поради постоянно възникващите непреодолими пречки, които превръщат живота им в постоянна борба. Петък и уикендът са сполучливи, но понеделник ще бъде доста неприятен. Вторник и сряда ще са благоприятни и успешни, а четвъртък отново говори за проблеми.

Седмичен хороскоп РИБИ

Реален шанс за сполука

Работейки върху проектите си, ще трупате знания и опит в подкрепа на всичко, което определяте за важно в живота ви. Благоприятен период за реализация в материалната сфера чрез собствени усилия. Тази дефиниция изключва случайния успех, но и всякаква възможност за спекулации и лесно спечелени пари. Проявете активност в сферата на вашите интереси и не жалете усилията си. Седмицата разкрива добри възможности. Петък е неудобен, но успешен. През уикенда действайте енергично. Успешните ви делници са вторник и четвъртък, а в понеделник и сряда резултатите ще са по-слаби.

Източник: zajenata.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme