Те идват! Вижте нашествието на извънземни в Колумбия

kolumbia-1_resized

Нашествие на извънземни изкара акъла на цяла Колумбия. Хиляди наблюдаваха мистериозен и ярък неидентифициран обект.

Светещото кълбо вся паника сред очевидците. Извънземният кораб не се криеше, дори напротив – той се появи като огнена топка в нощното небе и предизвика страх у стотици хиляди. Всички те бяха убедени, че започва невиждана извънземна атака за колонизиране на планетата ни.

kolumbia-2_resized

Кадрите са заснети в град Окана Сантандер. На тях огромна топка от светлина ярко блести за няколко минути над главите на слисаните жители.

Вместо да изчезне изневиделица, топката оранжева светлина бавно гасне, докато се отдалечава. Така след известно време изчезва напълно.

Според очевидците обектът е изгубил пламъка си близо до съседния град Агуас Кларас. Той обаче се е задържал достатъчно дълго, за да могат стотици местни жители на Окана Сантандер да го заснемат с мобилните си телефони.

kolumbia-4_resized

Снимките и видеата на странния феномен станаха особено популярни в социалната мрежа и предизвикаха голям интерес. Свидетелите на случката разказват, че привидно космическият кореб е опитал да се приземи. Той обаче е извършил твърде рискована маневра и в крайна сметка се е отказал.

Никой в Колумбия – нито власти, нито конспиратори и жители на страната, все още не могат да намерят отговор какъв е произходът на тази ярка светлина. Това е поредният случай, в който неидентифициран летящ обект кръжи около планетата. Те са тук и е въпрос на време да установят контакт с нас.

Автор: Пламена

Източник: sanovnik.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme