Какви трудности те очакват през 2018 година. Виж само тук!

zodii-trudnosti_resized

2018 година вече е тук. Тя ще е ключова за всеки от зодиакалните знаци по един или друг начин. Като цяло годината на Жълтото земно куче ще ни изправи пред сериозните предизвикателства, които ще изпитат силата на характера ни.

Тя ще ни даде много, но и ще ни отнема много, ако не сме склонни да се борим за щастието си. Ако демонстрираме смелост, целенасоченост и преданост към най-близките си хора, Вселената ще ни поощри. Ако се покажем мекушави, недисциплинирани и подли, ще трябва да понесем последствията от слабостите си.

През 2018 година всяка зодия ще мине през трудности. При някои те ще са дребни, а при други ще са по-значими. Едно обаче е сигурно . за да се радва на успех през следващите месеци, все от нас ще трябва да положи усилие в един или друг аспект от своя живот.

Вижте какви трудности ще се изпречат на пътя на Овена, Телец и другите зодиакални знаци тази година.

Овен

2018 година ще постави на дневен ред сериозни въпроси пред родените под знака на Овена. Представителите на зодията ще трябва да си наложат сериозна дисциплина, да скъсат със стари привички и да започнат живота си наново. Това ще се окаже сериозна трудност пред тези от тях, които напълно са се отдали на своите пороци. Но ако успеят да го направят, животът им ще се преобрази до неузнаваемост.

Телец

През 2018 година Телците ще имат не едно, а множество изпитания на пътя си. Ще им се наложи многократно да се борят за авторитета си и да се доказват като отлични специалисти и надеждни партньори. През април и май ще имат и проблеми от финансов характер, които ще решат с помощта на близки.

Близнаци

Най-голямото предизвикателство за вас ще бъде идеята да скъсате със старите си разбирания за света. Ще ви е трудно да проумеете, че нещата могат да се гледат под различни ъгли и радикалната позиция, която сте имали досега, не е най-правилната. Ако отворите съзнанието си за нови знания и идеи, ще завършите 2018 година като победител.

Рак

Най-големи трудности ще изскочат на пътя ви през ноември 2018 година. Тогава е твърде вероятно човек от приятелския ви кръг да ви забие нож в гърба. Ще ви е тежко да преглътнете предателството му и дълго ще скърбите за нанесената болка. Но после все пак ще сте доволни, че вече нищо не ви свързва с този човек.

Лъв

Любовно разочарование ще причини на Лъвовете сериозно объркване тази година. Може да се окаже, че партньор, с когото са делили едно легло години наред, ги е лъгал безочливо. Тази подла лъжа ще ги нарани дълбоко и ще преобърне представите им. Ще им отнеме много време да се възстановят след удара.

Дева

За вас най-голяма трудност ще е да формулирате новите си цели и да разберете в какво точно се състои щастието за вас. Успяхте да постигнете много от целите си, но сега имате нужда от нови задачи, които да следвате, за да продължите да се развивате. Желателно е да осмислите много добре живота си и да определите посоката, в която искате да се развивате.

Везни

През 2018 година повечето от препятствията на пътя ви ще бъдат свързани с финансови затруднения. Възможно е да се наложи да смените работата си неочаквано. новото поприще вероятно ще ви кара да се чувствате неуверени в себе си в първите месеци, но ако си имате по-голямо доверие, нещата ви ще потръгнат бързо.

Скорпион

Най-голямата болка на Скорпионите през 2018 година ще е невъзможността да живеят живота, за който си мечтаят. За участта си обаче не бива да винят друг освен самите себе си. През следващите месеци те ще имат възможност да осъществят бляновете си, ако са достатъчно сериозни и отговорни. Само с оплакване и самосъжаление доникъде няма да стигнат.

Стрелец

За вас като особено напрегнат период се очертава октомври. Тогава е възможно на пътя ви да се появят професионални изпитания и неприятности в семейството и личния живот. ще се наложи да вземете много бързи мерки, ако не искате да загубите доверието на хора, които са ви наистина скъпи. Не се ли преборите за контрола на ситуацията, ще си понесете последствията.

Козирог

Огромната ви суета ще е вашият най-голям враг през 2018 година, а справянето ви с нея няма да е никак лесно. Заради комплексите си и желанието да изглеждате по точно определен начин в очите на околните ще сте склонни на поведение, което на моменти изглежда дори налудничаво. Действията ви ще са най-пагубни на любовния фронт, където много пъти ще останете неразбрани.

Водолей

Криза в любовния ви живот ще окаже пагубно въздействие на всеки аспект от вашето ежедневие. Трусът в отношенията ви с противоположния пол ще ви направи по-раздразнителни, неспокойни и разконцентрирани. За щастие този неприятен момент ще отмине и до края на годината отново ще се радвате на спокоен и щастлив личен живот.

Риби

В средата на годината е възможно да имате трудности на работното място и финансови проблеми. Не е изключено някои от колегите ви да ви забърка в интрига, за да заеме вашето място. Затова Звездите ви съветват да не се доверявате прекалено на хората, с които работите и да ги държите на разстояние.

Автор: Кристина Черникова

Източник: sanovnik.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme