Животното, което виждате първо в тази картина, разкрива същността на вашата душа!

test-zivotni_resizedВъпреки, че живеят в големи, натоварени градове, хората са инстинктивно привлечени от природата и животните и всеки от нас е привлечен от някои животни повече от другите. Вижте снимките по-долу.

Кое животно виждате на първо място?

test-zivotni2_resizedВашето подсъзнание прави това за вас и избира животните, които ви харесват най-много!

Животното, което ви харесва най-много разкрива части от душата ви, които говорят за вас:

1. Гълъбът е свързан с мир, надежда и отношенията.

Вие притежавате чиста душа и виждате доброто във всичко и всички. Ти вдъхновяваш надежда в другите и не се интересуваш много от материалните неща. Имате и връзка с духовния свят.
test-gwlwb_resized
2. Пеперудите символизират красотата и удоволствието.

Разбираш, че животът е кратък и правиш всички възможно, за да му се насладите. Вие мразите планирането и отчаянието и сте сигурни, че светът е голяма поляна с цветя, създадени само за вас. Имате толкова хубава душа, че дори хората са объркани!
test-peperuda_resized
3. Орелът е свободен дух и търсещ приключение.

Вие летите високо над останалите и знаете, че го заслужавате. Вие сте горди и строги и виждате неща, които другите не могат.


Не обичате да бъдеет задържани, а независимостта ви е това, което привлича другите. Вие притежавате една много благородна и милостива душа.
test-orel_resized
4. Кучето символизира лоялност и семейство.

Вие сте безкористни към онези, които обичате, и вие оценявате и тяхното щастие повече от всичко в света. Вие сте много надеждни и създавате в хората усещане за сигурност около вас. Имате ярка и любяща душа, която блести и е много свързана с душите около вас.
test-kuce_resized
5. Вълците са самотни животни.

Те символизират самотата, въпреки че живеят в групи. Ако първо видяхте вълка, това означава, че предпочитате да имате по-малък социален кръг.


Вие сте много придирчиви, когато става въпрос за приятели, защото цените себе си и вашето време най-много. Душата ви е мъдра, спокойна и нежна и трябва да бъде защитена.
test-vwlk_resized
6. Богомолката е свещено животно в много култури.

Ако я видяхте първа, вие сте самотен и ви харесва. Предпочитате да се научите да общувате и считате, че са непоносими безсмислените и безпредметни разговори. Но вашите оскъдни социални взаимодействие не показват, че сте лоши в комуникацията. Вие сте интелигентни и много манипулативни, ако е необходимо.
test-bogomolka_resized

Източник: zajenata.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme