Смразяващо! Мъртвец доказа, че и в Рая има интернет

kovceg-ray_resizedДжак Фроуз изкара акъла на приятелите си. Починалият през юни 2011-та мъж им изпрати имейли от отвъдното.

32-годишният Джак от Аляска умира от аритмия. Въпреки че се е преселил в Отвъдното обаче, той не забравя земните си приятели. Пет месеца след неговата смърт близките му започват един по един да получават писма от неговата електронна поща.

Ситуацията се усложнява от факта, че не става въпрос за вирус или спам съобщения, а за най-обикновени писма, адресирани и написани лично към всеки. Най-близкият приятел на Фроуз, Тим Харт, получава писмо от починалия на електронната си поща през ноември. Заглавието гласи: Аз виждам всичко! Отваряйки съобщението, мъжът замръзва. В него пише – Време е да почистиш горе.

Косите на Харт определено има защо да се изправят. Малко преди приятелят му да си отиде, той му споделя, че отдавна се кани да разчисти разхвърляното таванско помещение в къщата си, но все не намира време. Той е убеден, че никой освен него и Джак не е знаел за този разговор. Мъртвецът обаче добре запомнил този на пръв поглед незначителен разговор и дори след смъртта си намерил начин да му напомни да изчисти.

zena-ofis_resizedМалко след Харт братовчедът на загиналия – Джими Маккгроу, също получава призрачно писмо. То е дори още по-стряскащо, защото се говори за нараняване на коляното, което мъжът получил след смъртта на Джак. В него мъртвецът пишел: Здравей, Джим! Как я караш. Знаех, че ще си счупиш коляното, опитах се да те предупредя. Трябва да внимаваш!

Семейството на Джак е убедено, че духът му им пише съобщенията. И до днес няма човек, който да знае паролата на електронната му поща. Проверката показала, че никой не я е хакнал – дори не се е пробвал. А дори да е, няма как да знае толкова лични подробности от живота на покойника, които той сам споделя в писмата си към близките си.

duhove_resizedПоради това всички свикнали да гледат на тези съобщения като на дар от отвъдното. Джими е първият дух, който използва модерните технологии, за докаже, че има живот и след смъртта. Явно най-после и в Рая са прокарали интернет.

Автор: Пламена

Източник: sanovnik.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme