За следващите 33 дни тези зодии ще преживеят съдбоносни събития! Ето какво е въздействието на прехода от Марс върху тях!

zodii-swdbovni-swbitia_resized

Според древните астрологически легенди, планетата Марс се смята, че е представител на жестокост и нетърпимост.

Какво символизира Марс?

В астрологически смисъл планетата Марс символизира енергията, самочувствието, егото, гнева, куража и смелостта.

Елементи, които представляват Марс

Марс също се смята, че влияе върху кръвообращението, мускулите и костния мозък в тялото и притежава тежък контрол чрез елементи като червен цвят, мед, корал.

Ето как влияе преходът на Марс

Продължаващия преход на Марс в Лъв и неговото въздействие за следващите 33 /до 10.10.2017/ дни ще бъдат трудни за следните слънчеви знаци.

Овен:

Като управляващата планета на този знак, Марс ще активира прекалено много енергия, което би довело до конфликти и прекъсвания при решаващи отношения. Вашата хиперактивна нагласа и его може да причини нараняване на вашите деца и да причини щети на вашите романтични отношения, така че бъдете внимателни.

Телец:

Разногласията сред членовете на семейството се предвиждат през следващите 33 дни, затова се препоръчва да влезете навреме и да действате като пожарогасител, преди ситуациите да излязат извън контрол. Кръвното Ви налягане може да ви донесе проблеми в здравето.

Лъв:

Онези, които са семейни, трябва да бъдат подготвени за наистина тежки времена. Твоят гняв може да ви струва ценни отношения за цял живот, така че бъдете предпазливи с вашите действия. Главоболие, мигрена и дразнене на очите може да ви създадат проблеми.

Водолей:

В брака, нещата не изглеждат гладки през следващите седмици. Препоръчително е да имате търпение. Бизнес партньорството може да доведе до огромни загуби. Бъдете внимателни на кого се доверявате, тъй като тези хора могат да ви излъжат.

Добра новина за следните слънчеви знаци
Следните слънчеви знаци имат добри новини, идващи от всички фронтове, така че продължавайте да четете, за да знаете какво се случва за вас …

Близнаци:

На фронта на работните отношения може да имате късмет и да видите много големи възможности, които чакат на прага ви. Марс носи заедно с него огромни вълни на енергия, което е достатъчно, за да ви вържи на върха. Ще успеете да се качите над враговете си и щастието е на ваша страна.

Рак:

Всичките ви усилия, които сте инвестирали през всичките тези години, най-накрая получавате желаните мечти, защото се отпуснете и се наслаждавайте на този период на радост и отплата. Вашият любовен живот е на път да започне, така че постарайте се да запазите всичките си сетива отворени. Бъдете предпазливи по време на шофиране.

Дева:

Някой от противоположния пол може да бъде мостът, който ще ви помогне да преодолеете всички препятствия пред вас. Всичко предстои да види най-накрая дневната светлина. Стойте далеч от дребните проблеми, които биха нарушили брачния ви живот. Дръжте очите си отворени за тази божествена помощ, която е на път към вас.

Източник: zajenata.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme